به انجمن رسمی سلنا گروپ خوش امدید!
آدرس جدید و بدون فیلتر انجمن myselenagroup5.net
آدرس وبلاگ انجمن selenagroup.mihanblog.com
آدرس فیسبوک انجمن facebook.com/selenagroupforum2
آدرس جدید و بدون فیلتر انجمن myselenagroup5.net
آدرس وبلاگ انجمن selenagroup.mihanblog.com
آدرس فیسبوک انجمن facebook.com/selenagroupforum2
![]() |
![]() |
|
گزارش کامل مراسم golden globe 2013
|
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۵, ۱۱:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
گزارش کامل مراسم golden globe 2013
جوايز گلدن گلوب سال ۲۰۱۳ شامگاه يکشنبه برگزار شد و فيلم هایی چون «لينکلن»، «بينوايان» و «آرگو» جوایز سینمایی و سريال هايی چون «هوملند» و «دختران» جوایز تلویزیونی را از آن خود کردند.
در جريان اين مراسم، ستاره های مطرح تلويزيونی و سينمايی حضور داشتند ولی نکته جالب، حضور بيل کلينتون، رييس جمهوری سابق آمريکا برای معرفی فيلم «لينکلن» بود. فهرست برندگان گلدن گلوب: فيلم و سينما: بهترين فيلم: آرگو بهترين فيلم کمدی يا موزيکال: بينوايان بهترين بازيگر نقش اول زن: جيسکا چستين، سی دقيقه پس از نيمه شب بهترين بازيگر نقش اول مرد: دنيل دی لوييس، لينکلن بهترين بازيگر نقش اول زن، کمدی يا موزيکال: جنيفر لارنس، کتابی با بارقه اميد بهترين بازيگر نقش اول مرد، کمدی يا موزيکال: هيو جکمن، بينوايان بهترين کارگردان: بن افلک، آرگو بهترين بازيگر نقش دوم زن، کمدی يا موزيکال: آن هاتاوی، بينوايان بهترين بازيگر نقش دوم مرد، کمدی يا موزيکال: کريستف والتس، جنگوی رها از بند بهترين فيلم خارجی: عشق، ميشائيل هانکه (از کشور اتریش) بهترين فيلم انيميشن: شجاع بهترين فيلمنامه: کوئنتين تارانتينو، جنگوی رها از بند بهترين موسيقی فيلم: مايکل دنا، زندگی پی بهترين ترانه فيلم: آدل، اسکای فال تلويزيون: بهترين مجموعه و سريال تلويزيونی: هوملند، شوتايم بهترين مجموعه موزيکال يا کمدی: دختران، اچ بی او بهترين بازيگر نقش اول زن: کلر دينس، هوملند بهترين بازيگر نقش اول مرد: ديمين لوييس، هوملند بهترين بازيگر نقش اول زن، کمدی يا موزيکال: لينا دانهم، دختران بهترين بازيگر نقش اول مرد، کمدی يا موزيکال: دان چيدل، خانه ای از دروغ بهترين فيلم تلويزيونی: تغيير بازی بهترين بازيگر نقش اول زن، فيلم تلويزيونی: جولين مور، تغيير بازی بهتری بازيگر نقش اول مرد، فيلم تلويزيونی: کوين کاستنر، هت فيلدز اند مک کويز بهترين بازيگر نقش دوم زن: مگی اسميت، داون تاون ابی بهترين بازيگر نقش دوم مرد: اد هريس، تغيير بازی ![]() دل هیشکی مث من غربت اینجا رو نداره..... دیگه حرفای علاقه همه مردن تو دلم....... |
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۶, ۰۵:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: گزارش کامل مراسم golden globe 2013
be nazaram argo haghesh nabod
mamnooon (عاشقتم) يك كلمه است، با دنيايى مسؤليت. گفتنش هنر نيست، مسؤليت پذيرى اش مهم است! |
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۷, ۰۱:۲۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱-۱۰-۲۷ ۰۱:۳۰ صبح، توسط Milad Professional.)
|
|||
|
|||
|
ارگو فیلمیه که توسط اکثر کارگردانان ومنتقدان تمجید شده واکثر نقداش مثبت بوده اما منم انتظارشو نداشتم برنده بشه.
![]() دل هیشکی مث من غربت اینجا رو نداره..... دیگه حرفای علاقه همه مردن تو دلم....... |
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۷, ۰۱:۳۷ صبح
|
|||
|
|||
|
ممنون داداش میلاد جون ولی خیلی بد شد انیمیشن سلی نبرد کلی غصه خوردم
![]()
*** روزگــــــــــارم بــــر خـــلاف آرزو هــــــايم گــــذشتـــــــ ***
|
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۷, ۰۱:۴۰ صبح
|
|||
|
|||
|
انصافا انیمیشن های دیگه قوی تر بودن اما زمان پخشش هم مناسب نبود همزمان با007 و توایلایت بود.منم خیلی ناراحت شدم.....
![]() دل هیشکی مث من غربت اینجا رو نداره..... دیگه حرفای علاقه همه مردن تو دلم....... |
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۷, ۰۱:۴۱ صبح
|
|||
|
|||
|
اره خب ولی نه من دیدم انیمیشن سلی هم خیلی قشنگ بود ولی خدا کنه اسکار رو ببره
![]()
*** روزگــــــــــارم بــــر خـــلاف آرزو هــــــايم گــــذشتـــــــ ***
|
|||
|
![]() |
|
۱۳۹۱-۱۰-۲۷, ۰۵:۵۷ عصر
|
|||
|
|||
|
khodayiiiish brave haghesh bood
(عاشقتم) يك كلمه است، با دنيايى مسؤليت. گفتنش هنر نيست، مسؤليت پذيرى اش مهم است! |
|||
![]() |
|
|

![[تصویر: x62ptxlcz6vdsb3l2740.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/x62ptxlcz6vdsb3l2740.jpg)

![[تصویر: yhcwhoc9tgkw5vw468mj.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/yhcwhoc9tgkw5vw468mj.jpg)